Επ’ αόριστον απαγόρευση μεταγραφών για την Σταντάρ Λιέγης!

Επ’ αόριστον απαγόρευση μεταγραφών για την Σταντάρ Λιέγης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επ’ αόριστον απαγόρευση για μεταγραφές επιβλήθηκε σήμερα (21/12) στην Σταντάρ Λιέγης από τις ποδοσφαιρικές Αρχές του Βελγίου, καθώς αυτή φέρεται να μην κατέβαλλε φόρους, τέλη μεταγραφών και πλήρεις μισθούς σε αρκετές περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο βελγικός σύλλογος ανήκει στην «777 Partners», εταιρία η οποία επιδιώκει να πάρει την πλειοψηφική ιδιοκτησία και της Έβερτον, αλλά αναμένει την έγκριση των κανονισμών από την Premier League.Πάντως, άνθρωποι της Σταντάρ, που φιγουράρει στην 10η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, ανέφεραν ότι η κατάσταση θα αποκατασταθεί αύριο (22/12) και η ομάδα θα είναι ξανά σε θέση να πάρει νέους ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο.

«Όπως υποδείχθηκε στην Επιτροπή Αδειών χθες, ο μέτοχος του συλλόγου θα μεταφέρει τα απαραίτητα κεφάλαια για να τακτοποιήσει την κατάσταση σήμερα. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος είναι βέβαιος ότι η κύρωση θα αρθεί. Η πιθανότητα προσέλκυσης παικτών από την 1η Ιανουαρίου δεν τίθεται σε καμία περίπτωση υπό αμφισβήτηση», ανέφεραν σχετικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X