Ιωνικός: Παρελθόν ο Γιώργος Σίμος

Ιωνικός: Παρελθόν ο Γιώργος Σίμος
Photo Credits: INTIME

Την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σίμο, ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Ιωνικός.

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο των Νικαιωτών αποτελεί ο Γιώργος Σίμος, μετά την ανακοίνωση για το από κοινού διαζύγιο των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε πως ο 45χρονος έμπειρος τεχνικός, είχε αναλάβει καθήκοντα στον Ιωνικό τον περασμένο Ιούλιο, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 13 αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League, με πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε τον αποκλεισμό από την παλιά του ομάδα, την Athens Kallithea.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Σίμο. Ο κόουτς ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, με τέσσερα δελτία δίνοντας αγώνα για να τη βοηθήσει να πατήσει και πάλι στα πόδια της και να πρωταγωνιστήσει στη Super League 2, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η οικογένεια του Ιωνικού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Σίμο για το ήθος και τον επαγγελματισμό που υπέδειξε όλο αυτό το διάστημα. Κόουτς, ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Γιώργος Σίμος, θέλοντας να απευθύνει ένα χαιρετισμό στην οικογένεια του Ιωνικού δήλωσε: ”Θέλω να ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Ιωνικού, που από την πρώτη μέρα με έκανε να νιώσω μέλος της. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες μου αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, μόνο επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων”»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X