Ο Βόλος αντιδρά για το «σπρώξιμο» Βεργέτη στον Παναθηναϊκό: «Ντροπή...»

Ο Βόλος αντιδρά για το «σπρώξιμο» Βεργέτη στον Παναθηναϊκό: «Ντροπή...»
Photo Credits: INTIME

Αντίδραση του Βόλου μετά τα «όργια» του Βεργέτη υπέρ του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έντονα παράπονά του για την «σφαγιαστική» διαιτησία του Βεργέτη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Βόλος με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος στέκεται στη φάση του 48ου λεπτού και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Βεργέτης, δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπερνάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: «Λυπούμαστε που για άλλη μία φορά είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τη διαιτησία και μάλιστα με έναν διαιτητή που ελπίζαμε ότι θα κάνει καριέρα.

Στο 48ο λεπτό του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, ο διαιτητής Βεργέτης έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπερνάρ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε καν τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα που και πάλι θα ισοδυναμούσε με την αποβολή του μια και θα ήταν η δεύτερη.Ντροπή για άλλη μία φορά γιατί οι διαιτητές συνεχίζουν να ακολουθούν την ίδια τακτική: Να «σφυρίζουν» υπέρ των «μεγάλων», με συνέπεια το Ελληνικό ποδόσφαιρο να παραμένει αιχμάλωτο και βυθισμένο στη λάσπη.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και μη ξεχάσουν οι διαιτητές να κάνουν καμία απεργία από τη νέα χρονιά».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X