Η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξουν άμεσα τα γήπεδα που έχουν κάμερες και ηλεκτρονικά εισιτήρια!

Η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξουν άμεσα τα γήπεδα που έχουν κάμερες και ηλεκτρονικά εισιτήρια!
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ στη συνάντηση των ΠΑΕ με Βρούτση. Ζήτησε να ανοίξουν άμεσα τα γήπεδα που έχουν κάμερες και ηλεκτρονικά εισιτήρια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσε να ήταν η ΑΕΚ στη συνάντηση των ΠΑΕ της Super League με τον Γιάννη Βρούτση για τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας.

Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Αλεξίου εκπροσώπησε την ΑΕΚ στη σημερινή συνάντηση των 14 ομάδων της Super League με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση παρουσία των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου συζητήθηκε η νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας.

«Το θέμα της βίας είναι κοινωνικό και όχι απλά ποδοσφαιρικό. Εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο για να παρεισφρέουν στο ποδόσφαιρο διαφόρων ειδών ακραία στοιχεία μεταξύ των οποίων και φασίστες. Πρόσφατα εμείς είχαμε θύμα και το έχουμε νιώσει το πετσί μας», φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αλεξίου κατά την τοποθέτησή του επί του θέματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Αλεξίου αποδέχθηκε πλήρως το σύστημα λειτουργίας που ζητήθηκε από την Πολιτεία, με δεδομένο πως για τις κάμερες και για την ταυτοπροσωπία η ΑΕΚ είναι έτοιμη.

Ως ΑΕΚ δήλωσε πως «είμαστε έτοιμοι και αύριο ακόμη και αν μας ζητήσετε να τα θέσουμε κανονικά σε εφαρμογή. Είναι έτοιμα και δεν χρειάζονται τροποποιήσεις» και διευκρίνισε πως «όποιο γήπεδο είναι εντάξει και μπορεί να ελεγχθεί και να αποδειχθεί ότι ανταποκρίνεται, είναι άδικο να μένει κλειστό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για όποια άλλη ομάδα θα πρέπει να ανοίξει και να παίξει με κόσμο»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X