FIFA: «Πιστεύουμε στην αθλητική αξία και την ανταγωνιστική ισορροπία»

FIFA: «Πιστεύουμε στην αθλητική αξία και την ανταγωνιστική ισορροπία»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε η FIFA για την European Superleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν θέλησε να σχολιάσει άμεσα την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έκρινε ότι FIFA και UEFA κάνουν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή επισημαίνει:

«Η FIFA σημείωσε την απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την European Superleague Company SL.

Η FIFA θα αναλύσει την απόφαση σε συντονισμό με την UEFA, άλλες συνομοσπονδίες και ομοσπονδίες-μέλη προτού κάνει περαιτέρω σχόλια. Σύμφωνα με το καταστατικό της, η FIFA πιστεύει ακράδαντα στην ιδιαίτερη φύση του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένης της δομής της πυραμίδας που στηρίζεται στην αθλητική αξία και στις αρχές της ανταγωνιστικής ισορροπίας και της οικονομικής αλληλεγγύης».

«Το ποδόσφαιρο οφείλει τη μακρά και επιτυχημένη ιστορία του στις παραπάνω αρχές, τις οποίες η FIFA και οι συνομοσπονδίες και ενώσεις μέλη της θα συνεχίσουν να προωθούν στο μέλλον, προς το συμφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X