Ρωσία: Απόφαση παραμονής στην UEFΑ, ψήφισε κατά της ένταξης στην AFC

Ρωσία: Απόφαση παραμονής στην UEFΑ, ψήφισε κατά της ένταξης στην AFC
Photo Credits: INTIME

Η Ρωσία εξέταζε το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας (RFU) ψήφισε κατά της αλλαγής και της ένταξής της ως μέλος στην ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Ασίας από την Ευρώπη, όπως μετέδωσαν σήμερα (20-12-23) ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επιλέγοντας να παραμείνει στην Ευρώπη, καθώς η Μόσχα εξετάζει την πρόοδο στις σχέσεις με την UEFA.

FIFA και UEFA αποφάσισαν τον Φεβρουάριο του 2022 ότι όλες οι ρωσικές ομάδες, είτε εθνικές είτε σύλλογοι, θα αποκλειστούν από τη συμμετοχή στις διοργανώσεις τους, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Ρωσία εξέταζε το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου (AFC), όπως δήλωσε ο επικεφαλής της RFU, Αλεξάντερ Ντιούκοφ, στα τέλη του περασμένου έτους.

«Το ζήτημα της μετάβασης στην AFC συζητήθηκε. Ψηφίσαμε ομόφωνα κατά, καθώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις από τη FIFA» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής της RFU, Μιχαήλ Γκέρσκοβιτς. «Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις επαφές με την UEFA, ειδικά καθώς υπάρχει πρόοδος. Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του χρόνου».

Η FIFA και η UEFA έχουν χαλαρώσει τους περιορισμούς στις ρωσικές ομάδες νέων τους τελευταίους μήνες.

Η UEFA ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να τιμωρούνται για πράξεις, των οποίων η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους ενήλικες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X