Σακίλ Ο΄ Νιλ για Κάρι: «Καλύτερος από εμένα, δεν έχω δει ποτέ κανέναν σαν και αυτόν»

Σακίλ Ο΄ Νιλ για Κάρι: «Καλύτερος από εμένα, δεν έχω δει ποτέ κανέναν σαν και αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σακίλ Ο΄ Νιλ για τον Στεφ Κάρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση με 33 πόντους του Στεφ Κάρι στη νίκη των Γκολντεν Στέιτ Ουόριορς απέναντι στους Σέλτικς, με 132-126 στην παράταση, άνοιξε συζητήσεις και προκάλεσε νέα διθυραμβικά σχόλια.

«Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών, αλλά αναρωτιέμαι αν ο Κάρι είναι ήδη στη συζήτηση ως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» είπε χαρακτηριστικά ο Σακίλ Ο’Νιλ, ένας από τους καλύτερους σέντερ όλων των εποχών, τέσσερις φορές πρωταθλητής NBA και 15 φορές επιλογή All-Star, μιλώντας σε εκπομπή του TNT για το ΝΒΑ.

Ο Κένι Σμιθ, άλλοτε παίκτης των Χιούστον Ρόκετς, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1994 και το 1995, και τακτικός συνεργάτης της εκπομπής, ήταν άμεσος. «Τον βάζεις πάνω από εσένα;» ρώτησε μεταξύ άλλων τον θρύλο των Λέικερς, Μάτζικ και Χιτ.

«Φυσικά, γι’ αυτό είναι ο αγαπημένος μου παίκτης για να παρακολουθήσω» συνέχισε ο Ο’Νιλ, πεπεισμένος για τις δηλώσεις του. «Έχω παίξει 20 χρόνια, έχω πάρει πρωταθλήματα αλλά δεν έχω δει κανέναν σαν αυτόν. Πρέπει να είναι στη συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία» κατέληξε ο «Σακ».

Ο Κάρι έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018 και 2022) και ήταν δύο φορές MVP του πρωταθλήματος (2015, 2016).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X