ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής για Κηφισιά Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής για Κηφισιά Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κουλιεράκης
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (21/12) εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα (20/12) την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Το δυσάρεστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά».

Αντιθέτως, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X