Ξανά μισή η ΑΕΚ στις Σέρρες: Χωρίς Σιντιμπέ και τις επτά γνωστές απουσίες με Πανσερραϊκό (ΦΩΤΟ)

Ξανά μισή η ΑΕΚ στις Σέρρες: Χωρίς Σιντιμπέ και τις επτά γνωστές απουσίες με Πανσερραϊκό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ξανά με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξανά μισή πάει η ΑΕΚ στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό!

Το όνομα ενός ακόμα ποδοσφαιριστή προστέθηκε στο… απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του τελευταίου αγώνα της ΑΕΚ για το 2023 στην έδρα του Πανσερραϊκού, για τη 15η αγωνιστική της Super League. Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας από το παιχνίδι της Ένωσης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Γάλλος μπακ ένιωθε ενοχλήσεις και δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ταξίδι στις Σέρρες. Καλύτερα φαίνετια πως νιώθει ο Αρόλντ Μουκουντί ο οποίος είναι κανονικά στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Παράλληλα, στην αποστολή δεν είναι ούτε οι Ροντόλφο Πισάρο, Αλεξάντερ Κάλενς, Νόρντιν Άμραμπατ, Ορμπελίν Πινέδα, Έκι Πόνσε, Σέρχιο Αραούχο, ούτε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Στην αποστολή της Ένωσης βρίσκονται οι: Aθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Γεμπόα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι.

 

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X