Τα πραγματικά γεγονότα και επιτεύγματα μιας ομάδας, που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν ή... τα ξεχνάνε

Τα πραγματικά γεγονότα και επιτεύγματα μιας ομάδας, που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουν ή... τα ξεχνάνε
Photo Credits: INTIME

Ο «Ενωσίτης» βάζει τα πράγματα στη θέση τους, για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας ξεκινήσουμε από τα πραγματικά γεγονότα. Την τελευταία τετραετία, η ΑΕΚ στο χάντμπολ, έχει κατακτήσει ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο (2021), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2020, 2021, 2023), ένα Κύπελλο Ελλάδος (2021) και θα κατακτούσε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το Κύπελλο του 2020 αν δεν ανέβαλε τον τελικό με τον Διομήδη ο κορονοϊός κι ενώ η «Ένωση» είχε αποκλείσει με δύο νίκες τον ΟΣΦΠ.

Σε αυτή την τετραετία, ο ΟΣΦΠ έχει πάρει ένα Πρωτάθλημα (2022) κι ένα Κύπελλο (2023).

Στην Ευρώπη, η ΑΕΚ πέρα από την κατάκτηση του European Cup, με το ιστορικό τρεμπλ του 2021, αγωνίζεται σε ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης του European League, την ίδια ώρα που ο ΟΣΦΠ παλεύει στους «16» του European Cup, της διοργάνωσης δηλαδή που έχει κατακτήσει η ΑΕΚ!

Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και τα καταγράφουμε, γιατί μάλλον υπάρχουν «Ενωσίτες», που δεν τα γνωρίζουν! Ή που τα έχουν ξεχάσει. Γιατί δεν μπορούν να εξηγηθούν αλλιώς, τα ισοπεδωτικά σχόλια από μικρή – είναι η αλήθεια – μερίδα οπαδών στα social media, μετά από μια εντός έδρας ήττα από τον ΟΣΦΠ, που επί της ουσίας δεν ήταν και στη φυσική έδρα της ΑΕΚ, που είναι το «Γ. Κασιμάτης», αλλά που δυστυχώς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ακόμα η «Ένωση» με κόσμο, και για το λόγο αυτό, έχει αλλάξει φέτος, οχτώ διαφορετικά γήπεδα για αγώνες και προπονήσεις.

Παρεμπιπτόντως, η ΑΕΚ έχει να χάσει στο «Γ. Κασιμάτης» από τις 28 Μαΐου 2019. Το ξαναγράφω. Έχει να χάσει στο σπίτι της, κοντά στα τέσσερα χρόνια!

Και το ερώτημα είναι το εξής. Αν πεις σε κάποιον τα παραπάνω επιτεύγματα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και παράλληλα του πεις ότι υπάρχουν ορισμένοι που επειδή έχασε ένα ματς, χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα μέχρι και «λούζερ», θα σε στείλει στο… τρελάδικο ή όχι; Στην Ευρώπη πάντως και συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, υπήρξε αφιέρωμα για την ΑΕΚ, την οποία χαρακτηρίζει ως την ομάδα που ανέβασε επίπεδο το ελληνικό χάντμπολ. Αλλά, τι να ξέρουν… αυτοί;

Υπάρχει παράνοια γενικώς, υπάρχουν τα γνωστά τρολ του διαδικτύου, το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα αθλήματα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ίσως να υπάρχει και άγνοια ή λήθη ή και τα δύο μαζί, από κάποιους. Ή μπορεί και να θεωρούν ότι από τη στιγμή που η ΑΕΚ πήρε το τρεμπλ το 2021, είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο να το παίρνει κάθε χρόνο.

Εν κατακλείδι, μιλάμε για ένα τμήμα που κρατάει σε μόνιμη βάση, ψηλά τη σημαία του συλλόγου, που γράφει ιστορία και σαρώνει τα τρόπαια επί ημερών Παπασταμάτη, που όταν γίνονται λάθη, εντοπίζονται και διορθώνονται αμέσως. Έκανε μία ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε μια σεζόν που η ομάδα ταλαιπωρείται αφάνταστα με το γηπεδικό. Μια νίκη του αντιπάλου, που την πανηγύρισαν λες και πήραν πρωτάθλημα, κι αυτό δείχνει πολλά για το τι σημαίνει η ΑΕΚ στο χάντμπολ. Το να απαξιώνεται και να ισοπεδώνεται αυτή η ομάδα, είναι πέρα από κάθε λογική.

Ο Ενωσίτης

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X