Βρούτσης για συνδέσμους: «Θα παίρνουν πρωτοβουλίες εναντίον της βίας» - Συνέντευξη Τύπου του υπουργού στις 16:00

Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου πληρώνονται τα 600 ευρώ στους επιστήμονες
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε ως η προσπάθεια του κράτους για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι υποκινούμενη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μίλησε για τα θλιβερά γεγονότα στον Ρέντη, τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση και το τι θα ισχύσει για τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών.

Ο Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε ως η προσπάθεια του κράτους για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι υποκινούμενη και τόνισε πως η Πολιτεία ετοιμάζει πολύ αυστηρά μέτρα για τα επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις λέσχες των οπαδών και εξήγησε ότι από εδώ και στο εξής θα λειτουργούν με τελείως διαφορετικό τρόπο. «Ακούστε τι θα φέρουμε στις λέσχες. Θα γίνονται πολιτιστικές δραστηριότητες, δραστηριότητες που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και εκδρομές στο εξωτερικό και κοινωνικό έργο.

Θα εκλέγονται διοικητικά συμβούλια. Άρα οι λέσχες θα έχουν εκπροσώπους. Αυτοί οι εκπρόσωποι θα κάθονται στο τραπέζι με τον Υπουργό Αθλητισμού. Θα δείτε τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη να κάθονται στο τραπέζι μαζί μου και να συζητάμε. Θα βγάζουν ανακοινώσεις εναντίον της βίας, θα παίρνουν πρωτοβουλίες εναντίον της βίας, θα βγάζουν ανακοινώσεις για την προάσπιση του αθλήματος. Επίσης, θα έχουν εκπροσώπηση και σε επίπεδο Ευρώπης».

Ο κ.Βρούτσης μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη βελτίωση της εικόνας που υπάρχει στον αθλητισμό, καθώς ο νόμος θα είναι αμείλικτος, κάτι που συμβαίνει και στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θα δώσει σήμερα Τετάρτη (20-12-23) στις 16:00, Συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ισόγειο, αίθουσα Ζαγκλίν ντε Ρομιγί), σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X