Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (20/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (20/12)

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γερμανία, η οποία περιλαμβάνει δύσκολη έξοδο για την Μπάγερν στην έδρα της Βόλφσμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουνιόν – Κολωνία 19:30

Η Ουνιόν έχει πρόσφατο ρεκόρ 7-3-0 στις επίσημες αναμετρήσεις της, ανεξαρτήτως έδρας, με την Κολωνία. Στα τελευταία τρία δεν δέχτηκε γκολ. Καθαρά ηττήθηκε (0-3) στο Μπόχουμ. Είχε σημαντικό πρόβλημα ανάπτυξης προκειμένου να φτάσει σε καθαρές ευκαιρίες και μετά το 0-1 στο 45+5’ είχε και αμυντικά θέματα που στοίχισαν τα επόμενα γκολ. . Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός αριστερός χαφ Γκόσενς (13/4). Δίκαιη ήττα στο Φράιμπουργκ για την Κολωνία. Συνεχίζει να διαθέτει τη χειρότερη επιθετική επίδοση (10 γκολ ενεργητικό) στην κατηγορία. Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός κεντρικός αμυντικός Σαμπό (15/0)

Προγνωστικό στοιχήματος: Περίεργο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν να βρουν τον εαυτό τους. Κλασικό no bet.

Λεβερκούζεν – Μπόχουμ 21:30

Η Λέβερκουζεν μετράει εσχάτως 4-1-0 (4/5 Under) υποδεχόμενη την Μπόχουμ στο πρωτάθλημα. Εύκολη νίκη με 3-0 επί της Άιντραχτ για την Μπάγερ. Παραμένει αήττητη στην αγωνιστική περίοδο με μόνες απώλειες βαθμών τις ισοπαλίες στη Στουτγκάρδη, με την Ντόρτμουντ και στην Μπάγερν. Νοκ άουτ ο τιμωρημένος βασικός αμυντικός χαφ Παλάσιος (15/2). Επιβλητική εμφάνιση και δίκαιη νίκη επί της Ουνιόν (3-0) για την Μπόχουμ. Η ομάδα του Τόμας Λετς γύρισε στις νίκες στο πρωτάθλημα, έχει πρόσφατο ρεκόρ 3-3-1 σε αυτό και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να αποκτά «αέρα» έξι βαθμών από τη 16η Κολωνία. Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός επιθετικός χαφ Στέγκερ (15/4).

Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Λεβερκούζεν. Πάμε με τον 1 και το Over 2,5.

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν 21:30

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X