Μίτσελ: «Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο»

Μίτσελ: «Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο»
Photo Credits: INTIME

Στο δικαίωμα να θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου η Τζιρόνα, στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τη Αλαβές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζιρόνα επικράτησε 3-0 εντός έδρας απέναντι στην Αλαβές, γεγονός που την έφερε και πάλι στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς μετά από 17 αγώνες.

Ο τεχνικός της Ισπανικής ομάδας, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την αναμέτρηση, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει το δικαίωμα για να θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το δικαίωμα και να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

 Η Τζιρόνα, η έκπληξη της σεζόν, έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της σε 11 αγώνες πρωταθλήματος:

 «Περίμενα ένα πολύ πιο σκληρό παιχνίδι, πολύ πιο περίπλοκο με μεταβάσεις από τον αντίπαλο, αλλά δεν τους αφήσαμε να το κάνουν ανά πάσα στιγμή. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είχαμε ένα απίστευτο πρώτο μισό της σεζόν».

 Η Τζιρόνα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στη Σεβίλη την Μπέτις, στον τελευταίο αγώνα της για το 2023:

 «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στο γήπεδο της Μπέτις, θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι με θεαματική ατμόσφαιρα και με τη μέγιστη δυσκολία, γιατί είναι επίσης μια ομάδα που θα παλέψει στην Ευρώπη»

Η καλύτερη θέση της Τζιρόνα στη LaLiga είναι η 10η, οπότε υπάρχει αισιοδοξία ότι τουλάχιστον θα γράψει ιστορία αυτή τη σεζόν:

«Απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να αναγνωρίζουμε ότι αυτοί οι παίκτες γράφουν ιστορία» 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X