ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν έχει λόγο ύπαρξης»

ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν έχει λόγο ύπαρξης»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση κατά των μέτρων της Κυβέρνησης να κλείσει τις εξέδρες στα γήπεδα της Super League για τους επόμενους δύο μήνες, εξέδωσε ο ΠΣΑΠΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για τα άδεια γήπεδα – λόγω των κυβερνητικών μέτρων κατά της οπαδικής βίας- έστειλε ο ΠΣΑΠΠ.

Ο ΠΣΑΠΠ στέλνει το δικό του μήνυμα για τα μέτρα της Κυβέρνησης, που θέλουν τα γήπεδα κλειστά ως τις 12/2.

Το μήνυμα του ΠΣΑΠΠ:

«Άδειες εξέδρες, βουβά γήπεδα, παγωμένα συναισθήματα, δίχως παλμό. Το ποδόσφαιρο χωρίς το κοινό του δεν γίνεται να υπάρξει, δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Τα μέτρα της πολιτείας δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως βοηθούν στην εξάλειψη της βίας. Ποτέ δεν καταπολεμάς κάτι τιμωρώντας εκείνους που δεν ευθύνονται.

Και τώρα εμείς τι να απαντήσουμε στον μικρό Γιαννάκη, τον Εύθυμη, τον Αντώνη και χιλιάδες ακόμη παιδιά που το ποδόσφαιρο προσφέρει νόημα στη ζωή τους; Τι να απαντήσουμε στους εκατομμύρια υγιείς φιλάθλους του βασιλιά των σπορ που “ζούνε” για την Κυριακή; Ότι μας κέρδισαν οι κακοί;».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X