Αιγάλεω: Ανακοίνωσε τον Παντέλη

Αιγάλεω: Ανακοίνωσε τον Παντέλη
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Παντέλης είναι ο νέος προπονητής του Αιγαλέου και πιάνει άμεσα δουλειά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Παντέλης αναλαμβάνει τα ηνία του Αιγαλέου διαδεχόμενος τον Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς στον πάγκο του «Σίτι».

Ο 64χρονος κόουτς με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό, Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά, που μετρά περισσότερα από 700 ματς στους πάγκους, θα ντεμπουτάρει στο προσεχές παιχνίδι της νέας του ομάδας με τον Τηλυκράτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντέλη.

Ο Νίκος Παντέλης, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου του 1959 και είναι γνώριμος στους φιλάθλους του Αιγάλεω, αφού την 4ετια 1981-1985, ως ποδοσφαιριστής, φόρεσε τα «κυανόλευκα»πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο στην Α Εθνική (1982-83).

Με τη φανέλα του City, έχει συνολικά 82 συμμετοχές και 3 γκολ σε Α και Β Εθνική, με τελευταία του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα μας να καταγράφεται στις 25/04/85 στο παιχνίδι Πανιώνιος-Αιγάλεω.

Στην πλούσια προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί με επιτυχία, μεταξύ άλλων, σε Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό, Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Ηλιουπολη. Σε επίπεδο Β Εθνικής ο Νίκος Παντέλης «μέτρα» 363 αγώνες, έχοντας απολογισμό 124 νίκες, 107 ισοπαλίες και 132 ήττες.
Άμεσος συνεργάτης και βοηθός του έμπειρου τεχνικού αναλαμβάνει ο Μάριος Παναγιώτου και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Στάθης Λεφτάκης.

Καλωσορίζουμε το νέο προπονητή και το επιτελείο του στην οικογένεια του Αιγάλεω και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X