«Μας πετούσαν κέρματα-Υπάρχουν σκάνδαλα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού» - Τι λένε στην Ουγγαρία για τον Ολυμπιακό

«Μας πετούσαν κέρματα-Υπάρχουν σκάνδαλα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού» - Τι λένε στην Ουγγαρία για τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει ρεπορτάζ στην Ουγγαρία για όσα περιμένουν την Φερεντσβάρος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φερεντσβάρος κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στα πλει-οφ του Conference League και με αυτή την αφορμή, η ουγγρική ιστοσελίδα sportal ζήτησε τη γνώμη δύο ποδοσφαιριστών που είχαν αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Φερεντσβάρος τον Ολυμπιακό το 1996. Τότε οι Ούγγροι είχαν νικήσει με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και στη ρεβάνς οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.

«Εκείνη την εποχή ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μετά τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, οι οπαδοί του προσπάθησαν να μας φοβίσουν, πετούσαν κέρματα στο πούλμαν μας και κατόπιν στο γήπεδο. Ακόμα και σήμερα οι παίκτες της Φερεντσβάρος πρέπει να είναι προετοιμασμένοι γι αυτό, αυτά τα… έθιμα πιθανότατα δεν έχουν αλλάξει» λέει ο Ζολτ Λιμπέργκερ, ο οποίος είχε πετύχει ένα γκολ στη ρεβάνς.

Ο Γιάνος Χρούτκα, ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια τότε, εξέφρασε την άποψη ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. «Θα ήμουν χαρούμενος αν η Φερεντσβάρος είχε αποφύγει τους Έλληνες, αλλά προφανώς θα μπορούσε να είχε κληρωθεί με δυσκολότερο αντίπαλο. Τα τελευταία χρόνια, η ηγεμονία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί, υπάρχουν σκάνδαλα σχετικά με τον πρόεδρό του και καταστάσεις αρνητικές που προκαλούν οι οπαδοί και δεν βοηθούν την ομάδα. Στα χαρτιά, ο Ολυμπιακός είναι ισχυρότερος, αλλά η Φερεντσβάρος έδειξε και πέρυσι και φέτος ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ισχυρότερους αντιπάλους» είπε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X