Λαπόρτα: Αν δεν κατακτήσουμε τίτλους, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις

Λαπόρτα: Αν δεν κατακτήσουμε τίτλους, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος ήταν ο Τζοάν Λαπορτά όσον αφορά το μέλλον του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουάν Λαπορτά παρά το γεγονός πως ξεκαθάρισε ότι στηρίζει 100% τον Τσάβι, δήλωσε πως αν μείνει χωρίς τίτλο φέτος η Μπαρτσελόνα, ίσως χρειαστεί να πάρει κάποιες σκληρές αποφάσεις.

Το Σάββατο η Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά σπάταλη, καθώς παρότι δημιούργησε σωρεία ευκαιριών δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ (είναι η κορυφαία ομάδα στα top-5 πρωταθλήματα στη δημιουργία ευκαιριών σε 1ο και 2ο μέρος) κι έμεινε στο 1-1 με τη Βαλένθια στο “Μεστάγια” για τη 17η αγωνιστική της La Liga.

Οι Καταλανοί είναι στην 3η θέση του πίνακα και εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ζιρόνα. Στο πλαίσιο αυτό κι ενώ έχει να σημειώσει νίκη από τις 3 Δεκεμβρίου κόντρα στην Ατλέτικο ο Τζουάν Λαπόρτα ρωτήθηκε για την κατάσταση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ο Τσάβι χαίρει της εμπιστοσύνης του, τονίζοντας παράλληλα πως θα προβεί σε αποφάσεις εάν η ομάδα δεν πετύχει τους στόχους της.

«Έχει όλη μας την εμπιστοσύνη και το αξίζει. Όταν δίνεις σε κάποιον εμπιστοσύνη, δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Η εμπιστοσύνη που έχουμε στον Τσάβι είναι απόλυτη.

Πέρα από τις γνώσεις του, είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά έχει και την αρετή να είναι ανθεκτικός άνθρωπος που προστατεύει τους παίκτες του, κάτι που λέει πολλά για εκείνον.

Χρειάστηκε επίσης, να ξεπεράσει πολλές αντιξοότητες αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμών και τις ξεπερνά. Στις αναλύσεις που κάνει μετά τον αγώνα είναι υπέροχος, του το λέω όταν ακούω μια από τις συνεντεύξεις Τύπου του.

Υπάρχουν πάντα συνέπειες στην ήττα. Αν δεν κατακτήσουμε τίτλους αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, αυτές που χρειάζεται περισσότερο ο σύλλογος, με βάση όσα έχουν γίνει. Το γεγονός είναι ότι είμαστε ζωντανοί σε όλες τις διοργανώσεις».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X