Μίλαν: Νοκ αουτ Πομπέγκα και Οκαφόρ

Μίλαν: Νοκ αουτ Πομπέγκα και Οκαφόρ
Photo Credits: INTIME

Τραυματίστηκαν Πομπέγκα και Οκαφόρ κόντρα στη Μόντσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν θα μείνει χωρίς τον Ιταλό μέσο Τομάσο Πομπέγκα και τον Ελβετό επιθετικό Νοά Οκαφόρ, τραυματίες κόντρα στη Μόντσα την Κυριακή (3-0), για τη 17η και 18η ημέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18-12-23) ο σύλλογος της Λομβαρδίας.

Ο Πομπέγκα, που αντικαταστάθηκε την Κυριακή από τον Γιαν-Κάρλο Σίμιτς, σκόρερ του πρώτου του γκολ στον πρώτο του αγώνα στη Serie A στα 18 του, τραυματίστηκε στο αριστερό του ισχίο. «Αυτός ο τραυματισμός απαιτεί νέες εξετάσεις σε μια εβδομάδα, προκειμένου να αποφασιστεί ποια είναι η καλύτερη θεραπεία», εξήγησε η Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα, εννέα βαθμούς πίσω από την Ίντερ.

Ο Οκαφόρ τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό ενώ πανηγύριζε το γκολ του, το τρίτο για την Μίλαν: «Θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σε μια εβδομάδα»,  σημείωσε η ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αυτοί είναι ο 28ος και ο 29ος τραυματισμός που επηρεάζουν έναν παίκτη στην επαγγελματική ομάδα της Μίλαν από την αρχή της σεζόν.

Η Μίλαν έχει ακόμα δύο αγώνες πρωταθλήματος να παίξει το 2023, την Παρασκευή με τη Σαλερνιτάνα και τις 30 Δεκεμβρίου εντός έδρας με τη Σασουόλο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X