Ξάνθη: Έφυγε από τη ζωή ο Αμπντεραχίμ Ουακίλι

Ξάνθη: Έφυγε από τη ζωή ο Αμπντεραχίμ Ουακίλι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 53 ετών ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης, Αμπντεραχίμ Ουακίλι, δίχως να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός, Αμπντεραχίμ Ουακίλι, ο οποίος για ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε και στην Ξάνθη (Ιούλιος 2001 – Ιανουάριος 2003), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.Ο Ουακίλι είχε αφήσει το στίγμα του στην ακριτική ομάδα σκοράροντας σε 29 ματς, 14 γκολ.

Αλήστου μνήμης η εμφάνιση του, την σεζόν 2000-01 κόντρα στο Αιγάλεω, όπου πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Ξάνθης στη νίκη με 4-2 επί του «Σίτι». Εξ ου και το προσωνύμιο «Ουακίλερ».Ο Μαροκινός άσος είχε κάνει επίσης καριέρα στη Γερμανία με τη φανέλα των Μάιντς, Μόναχο 1860, αλλά και της Καρλσρούης.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X