Κάνει βήμα κορυφής στο 3.20 η ΑΕΚ!

Κάνει βήμα κορυφής στο 3.20 η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στον Αγρίνιο (17:00) και είναι έτοιμη να επιστρέψει στη φυσική της θέση και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα άφησε πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μετά την ήττα από τον Άγιαξ (3-1) και επιστρέφει σε ρυθμούς Super League με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, το τρίποντο θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και θα της επιτρέψει να μπει σε θέση οδηγού.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν το ματς ως «τελικό» και δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορούν να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν πλήρως το τέμπο. Με επιθετική διάθεση από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να «καθαρίσει» το ματς και, πιθανότατα, θα συνδυάσει το διπλό με ξέσπασμα. Ο συνδυασμός της νίκης της με το Over 3.5 γκολ συναντάται σε απόδοση 3.20.

Για να συμβεί αυτό, η «Ένωση» θα χρειαστεί να σκοράρει νωρίς και να αποφύγει οποιοδήποτε περιττό άγχος. Ο Παναιτωλικός θα περιμένει στην περιοχή του και δεν έχει την ποιότητα για να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, που μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Καπίνο. Το σενάριο να καταγραφούν 7+ τελικές των φιλοξενούμενων στο ματς συνοδεύεται με απόδοση 1.91.

Κύριος εκφραστής της επιθετικής δημιουργίας της ΑΕΚ θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ επέστρεψε στη δράση και σκόραρε κόντρα στον Άγιαξ, όμως το ματς με τον Παναιτωλικό αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να… ξεμπουκώσει και για να βρει τον ρυθμό που απαιτείται και που ταιριάζει στην τεράστια ποιότητά του. Στο 5.00 τα 2+ γκολ από τη μεριά του Γκαρσία.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X