ΠΑΟΚ: Στην πρώτη θέση μετά από 791 ημέρες

ΠΑΟΚ: Στην πρώτη θέση μετά από 791 ημέρες
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας παίξει περισσότερα από δυο παιχνίδια στη σεζόν για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη προσπέρασε τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και περιμένει να δει τι θα κάνει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό για να ξέρει αν θα είναι πρώτος μετά την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ,σε προχωρημένο στάδιο της κανονικής περιόδου, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή μετά τον Οκτώβριο του 2021.

Τότε στις 17 του μήνα κέρδισε τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-1 και βρέθηκε στην πρώτη θέση με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής με συγκάτοικο τον Βόλο, τον οποίο μάλιστα δεν κατάφερε να κερδίσει στην αμέσως επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα μένοντας στην ισοπαλία με 4-4.

Από τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρεθεί στην πρώτη θέση παρά μόνο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των σεζόν που ακολούθησαν, με πολλούς συγκάτοικους και με την διαφορά τερμάτων να μην είναι υπέρ του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X