Ένας και μόνος στόχος για την ΑΕΚ σήμερα στο Αγρίνιο, να επιστρέψει στην κορυφή! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ένας και μόνος στόχος για την ΑΕΚ σήμερα στο Αγρίνιο, να επιστρέψει στην κορυφή! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚάρα γερά, πάρε το τρίποντο στο Αγρίνιο και φουλ για πρωτάθλημα ξανά!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού σήμερα (17:00, Cosmote Sport 2, LIVE μετάδοση enwsi.gr) με στόχο τη νίκη ώστε να ανέβει στην κορυφή της Super League, μετά την χθεσινή απώλεια βαθμών του ΠΑΟ.

Η ΑΕΚ θέλει να γυρίσει σελίδα έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό με την ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και να βγάλει αντίδραση στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ προέρχεται από τρία σερί τρίποντα επί των Λαμία (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και Άρη (1-0) και απόψε θέλει να κάνει καρέ, ώστε να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί στην κορυφή της Super League, αξιοποιώντας την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Ατρόμητο. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει του Παναιτωλικού με 3-0, με τα γκολ από Βίντα (34’), Ρότα (36’) και Μουκουντί (89’) ανήμερα των εκλογών.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Με πολλές και πολύ σοβαρές απουσίες ταξίδεψε στο Αγρίνιο η ΑΕΚ. Ο Ορμπελίν Πινέδα έμεινε εκτός αποστολής μετά το θλαστικό τραύμα που αποκόμισε παραμονές του αγώνα με τον Άγιαξ. Πέραν των δεδομένων απουσιών των Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς, εκτός μάχης λόγω ενοχλήσεων έμειναν οι Άμραμπατ, Κάλενς και Πισάρο. Στην αποστολή επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ματς με τον Άγιαξ ο Γκατσίνοβιτς, ενώ μέσα είναι και ο Ζίνι και ο Λαμαράνα που προωθήθηκαν ξανά από την ΑΕΚ Β. Επίσης επανέρχεται σε αποστολή ο Φαν Βέερτ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναφορικά με την 11άδα αναμένεται να δούμε τον Αθανασιάδη ξανά κάτω από τα δοκάρια, τον Σιντιμπέ δεξί μπακ, τον Χατζισαφί ή τον Μοχαμάντι αριστερά, τον Βίντα και τον Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι με τον Γιόνσον στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Γκαρσία σέντερ φορ και τον Τσούμπερ ή τον Ζίνι πίσω του.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Θεοχάρης-Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ-Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα-Ελίασον, Τσούμπερ, Ζίνι, Γκαρσία, Φαν Βέερτ.

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "SQUAD LIST νΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ MD14 18.12.2023 rHn. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 17:00 055 12 Α.Ε.Κ GOALKEEPERS 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 99 ΘΕΟΧΑΡΗΣ DEFENDERS 2 MOUKOUDI 3 MOHAMMADI 12 POTA 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28 HAJISAFI 29 SIDIBE MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 8 GACINOVIC 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 96 LAMARANA FORWARDS 7 GARCIA 9 VAN WEERT 10 ZUBER 19 ELIASSON 90 ZINE HEAD COACH MATIAS ALMEYDA COSMOTE SPORT 2 AVIS"

Το πλάνο του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τον Γιάννη Πετράκη στο τιμόνι του, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα, μετρώντας δύο διαδοχικές νίκες. Τη μία επί της Κηφισιάς με 3-0 για το πρωτάθλημα και το 3-2 επί της Athens Kallithea με τρομερή ανατροπή. Ωστόσο, με τη νίκη της Κηφισιάς επί του ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο, έχει βρεθεί εντός της επικίνδυνης ζώνης και κάθε βαθμός σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύτιμος, ενώ στο τελικό ταμείο μπορεί να αποδειχθεί χρυσός. Ασφαλώς και ένα θετικό αποτέλεσμα θα συνιστούσε υπέρβαση για τους γηπεδούχους.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Μπαλντασάρα.

Οι διαιτητές του Παναιτωλικός-ΑΕΚ:

  • Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
  • Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)
  • 4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
  • VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
  • AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X