Τι έκανε η ΑΕΚ στο ματς του α' γύρου κόντρα στον Παναιτωλικό (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στο ματς του α' γύρου κόντρα στον Παναιτωλικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καθάρισε τον Παναιτωλικό 3-0 με τρεις αμυντικούς της να χρίζονται σκόρερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καθάρισε τον Παναιτωλικό 3-0 με τρεις αμυντικούς της να χρίζονται σκόρερ.

Ο Βίντα άνοιξε το σκορ στο 34′, ο Ρότα έκανε το 2-0 στο 36′ και ο Μουκουντί ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 88′. Ο Καμερουνέζος στόπερ είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις για να πετύχει και τέταρτο γκολ για τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ βρήκε τη λύση αρχικά με μια στατική φάση. Ο Ελίασον εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Βίντα πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά ο Ελίασον δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της Ένωσης. Αυτή τη φορά έκανε ένα ωραίο παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και ο Ρότα προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς, όμως η ΑΕΚ επέβαλε τον ρυθμό της σχεδόν σε όλο το ματς και βρήκε και τρίτο γκολ με τον Μουκουντί, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και τακουνάκι του Μάνταλου. Μάλιστα ο Καμερουνέζος στόπερ έχασε την ευκαιρία και για δεύτερο προσωπικό του γκολ, με την κεφαλιά να καταλήγει στη ρίζα του δοκαριού του Καπίνο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X