Απίστευτο: Κλείνουν τα πρωταθλήματα που άνοιξαν πριν μια εβδομάδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης με αφορμή τα λόγια Αλμέιδα διαπιστώνει με απογοήτευση πως σε τούτη τη χώρα για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι: όλα λάθος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παρακολουθούσα τις ειδήσεις της ελληνικής τηλεόρασης και όλα τα νέα γύρω από τη χώρα μας. Προφανώς και είμαι συγκλονισμένος από τον πυροβολισμό δύο παλικαριών από την Κρήτη δίχως την παραμικρή αφορμή. Μια παρεξήγηση, ένας ασήμαντος λόγος, ένας έντονος διαπληκτισμός που έγινε τσαμπουκάς και τελικά εν ψυχρώ απόπειρα δολοφονίας στο Γκάζι, σε μέρος που συχνάζει πολύ λαός, νεολαία, αλλά και τουρίστες. Απίστευτο να μην υπάρχει ούτε εκεί ουσιαστική και απλή αστυνόμευση: δεν λέω να βρίσκεται τμήμα μέσα στην περιοχή που συνέβη, ούτε φυσικά κλούβα, αλλά ένα με δύο μηχανάκια τέτοια ώρα σε μέρος που είναι γεμάτο από μπαρ, κλαμπάκια και φαγάδικα για ξεσούρωμα, θα έπρεπε να έχει διακριτική αστυνόμευση!

Έπειτα είδα το περιστατικό με το παιδί δημοτικού που έπαιζαν τρίλιζα πάνω σε γυμνό μέρος του σώματος του, κάτι που είδε η μαμά του όταν έψαξε το παιδί της, μέσα στο προαύλιο όλα αυτά. Οι δάσκαλοι δεν είδαν τίποτα, η δε διευθύντρια είπε στη μητέρα του παιδιού πως: “θα ήταν καλύτερο να μη το ψάξουμε και δημιουργήσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα”! Την ίδια ώρα η παραβατικότητα από πιτσιρίκια, ξυλοδαρμοί, κλεψίματα, ραντεβού για πεσίματα μεταξύ περιοχών και φυσικά πολλά άλλα που δεν τα βλέπουμε στις ειδήσεις αφού δεν είναι δυνατό να γίνονται όλα γνωστά…

Την ίδια ώρα και στιγμή που φυσικά υπάρχει και η ακρίβεια και διαβάζεις για τις γιορτές και τα λεφτά που απαιτείται ξανά να δώσεις και σε πιάνει άγχος, αδυναμία να ανταποκριθείς στις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων, τα παιδιά σου, να βοηθήσεις τους γονείς σου… Εννοείται πως όσα ακούμε απίθανα από τα έδρανα της βουλής από τους υπουργούς και τους βουλευτές έχουν μικρότερη σημασία από τα παραπάνω αν και θα έπρεπε ίσως να είχαν αντίστοιχη, ή και μεγαλύτερη, μιας και όσα τραβάμε και για όσα υποφέρουμε ευθυνόμαστε και εμείς, με τη ψήφο μας, με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχουμε και πολλά περιθώρια επιλογής, σοβαρής τουλάχιστον, για να είμαστε δίκαιοι.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Γίνεται της… κακομοίρας, αλλά για τον Μητσοτάκη υπάρχει η οπαδική βία… 

Μέσα σε όλα αυτά τσουπ να και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αναφορά ΞΑΝΑ στο θέμα της οπαδικής βίας! Συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας, έχουν προηγηθεί ακόμη και χειρότερα σε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά για την Κουλάρα “έφτασε ο κόμπος στο χτένι”, με την οπαδική βία! Όχι με τον κόσμο που πεινάει, ούτε με το ότι έχουμε γίνει Κολομβία και σε πυροβολούν στα καλά καθούμενα, ούτε που τραυματιζουν σωματικά και ψυχικά για πάντα παιδιά σε δημοτικό, ούτε με 85χρονους που τους πετάνε έξω από το σπίτι τους, το ίδιο το κράτος, με την ΕΛ.ΑΣ σε ρόλο μπράβου! Ούτε με τη σχολική εκτός ελέγχου βία και την παραβατικότητα των ανηλίκων…

Ο κόμπος στο χτένι για δαύτους, τους επικίνδυνους, έφτασε με την οπαδική βία επειδή χτυπήθηκε (κάκιστα και να πάνε φυλακή όλοι) αστυνομικός! Τώρα για τα παραπάνω ποιος νοιάζεται; Αλλά στ’ αλήθεια πιστεύει κανείς πως ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο; Να το φτιάξουν και να εξαφανιστούν αυτά τα κρούσματα από το κακομαθημένο του ελληνικού ομαδικού αθλητισμού; Όχι βέβαια… Βγαίνουν άνθρωποι του χώρου, προσωπικότητες που γνωρίζουν το φαινόμενο και το έχουν ζήσει παντού στον κόσμο, εξηγούν πράγματα και καταστάσεις, αλλά το κράτος τίποτα!

Ρωτήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα και απάντησε δίχως διάθεση για ανάδειξη του πόσο κακό κάνει στην ομάδα του όλο αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο και τους πολλούς. Το ίδιο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γενικά άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Στο εξωτερικό το 99% σε ΜΜΕ και ομοσπονδίες απόρησαν με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και την χαρακτήρισαν ασόβαρη! Εδώ όμως τα αγόρια μας τι έκαναν; Σύσκεψη… Και ποιους φώναξαν; Τους δικούς τους. Να τα συζητήσουν μεταξύ τους και όχι με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, να φωνάξουν για παράδειγμα τους προπονητές, παίκτες και τύπους από τις ομάδες (όπως υπεύθυνους ασφαλείας).

Δεν άκουσαν στην κυβέρνηση καν τι είπαν όλοι αυτοί: Φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Οπότε καμία ελπίδα για τίποτα…

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Υγ: Απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησε πέρυσι η αντεπίθεση τίτλου, στην ίδια έδρα και πόλη, αγωνίζεται απόψε η ΑΕΚ και έχει υποχρέωση να τα καταφέρει με στόχο να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναθηναϊκού και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας… Εννοείται πως και πάλι οι νταμπλούχοι πάνε με ένα …τσουβάλι απουσίες αφού εκτός είναι οι Αραούχο, Πινέδα, Κάλενς, Άμραμπατ, Πόνσε, Στάνκοβιτς, Πισάρο! Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά γεγονός, με τον Αλμέιδα να έχει καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα στον βαθμό και με νίκη απόψε στην κορυφή κιόλας… Παίζοντας δεδομένα και φέτος έως τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με μόνη παρένθεση το ματς με τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ πρέπει να κάνει δύο σερί δίπλα, να επιστρέψει κορυφή και έπειτα όλα θα έρθουν μα κύρια οι παίκτες της, όλοι, θα γίνει και πάλι διαθέσιμο όλο το ροστερ και τότε…!!!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X