Πήλιος: «Πρέπει πρώτα να έχουμε την ηρεμία μας και θα έρθουν και τα γκολ»

Πήλιος: «Πρέπει πρώτα να έχουμε την ηρεμία μας και θα έρθουν και τα γκολ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Πήλιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με τον νεαρό αμυντικό να τονίζει μετά τη λήξη του αγώνα, πως τα γκολ είναι θέμα ψυχολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άδικο χαρακτήρισε ο Σταύρος Πήλιος το αποτέλεσμα της ΑΕΚ Β’ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς όπως τόνισε η «Ένωση» είχε τις ευκαιρίες με το μέρος της. Στη συνέχεια ο νεαρός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις τελικές με τον προπονητή της ομάδας και πως αν είναι σε καλή κατάσταση η ψυχολογία της ομάδας, θα έρθουν και τα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ιδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε ούτε εμείς ούτε η Αναγέννηση πολλές ευκαιρίες.

Πιστεύω το μηδέν δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα, είχαμε τις κεφαλιές στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, οπότε συνεχίζουμε το επόμενο.

Έχουμε καλά αποτελέσματα τελευταία, γιατί ξεκινήσαμε άσχημα, οπότε σίγουρα το 0-0 είναι πολύ καλό, όταν κρατάς και ανέπαφη την εστία σου».

Αν προβληματίζει το γεγονός ότι δυσκολεύονται στο σκοράρισμα:

«Σίγουρα θέλουμε να βάζουμε γκολ, ποια ομάδα δεν θέλει να σκοράρει. Αυτό το δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή, τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και φαίνεται αυτό, νεανική ομάδα είμαστε, οπότε το γκολ είναι θέμα ψυχολογίας, εννοείται ότι το ψάχνεις περισσότερο.

Οπότε πρέπει πρώτα να έχουμε την ηρεμία μας και πιστεύω τα γκολ θα έρθουν».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X