Μητσοτάκης για οπαδική βία: «Η δέσμη των πρόσθετων δράσεων που ανακοινώσαμε στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος»

Μητσοτάκης για οπαδική βία: «Η δέσμη των πρόσθετων δράσεων που ανακοινώσαμε στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος»
Photo Credits: INTIME

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τον καθιερωμένο Κυριακάτικο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, στο οποίο μεταξύ άλλον αναφέρθηκε και στην οπαδική βία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα από ανάρτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook, έκανε τον Κυριακάτικο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε για το κομμάτι της ενίσχυσης των πλημμυροπαθών, για τον Youth Pass  και μεταξύ άλλων και για την οπαδική βία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για την οπαδική βία: «Επιτρέψτε μου όμως να ξεκινήσω με την οπαδική βία. Την προηγούμενη Κυριακή σας είχα πει ότι θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις, και έτσι κι έγινε. H δέσμη των πρόσθετων δράσεων που ανακοινώσαμε στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος.

Στοχεύουν στο να απαλλάξουμε τον ελληνικό αθλητισμό από αυτή τη γάγγραινα, από τη δολοφονική συμπεριφορά εγκληματικών οργανώσεων και τη θλιβερή ανοχή μιας ελάχιστης οπαδικής μειοψηφίας. Ορισμένοι από όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές -ειδικά όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας- ίσως αμφιβάλλετε. Θέλω να ξέρετε ότι κατανοώ τον θυμό και τη δυσπιστία σας.

Αλλά θέλω και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολο κι αν φαίνεται το εγχείρημα, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μπει τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο χιλιάδες φίλαθλοι να πληρώνουν την εγκληματική συμπεριφορά νοσηρών μειοψηφιών που άλλοτε στοχοποιούν πολίτες και άλλοτε αστυνομικούς.

Αποδίδουμε πολύ μεγάλη έμφαση στον ρόλο της Δικαιοσύνης και στην ποινική αναβάθμιση της έρευνας για όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας και διαφθοράς με σκοπό την αναζήτηση φυσικών και ηθικών αυτουργών όλων των εγκλημάτων που έχουν τελεστεί και την αναζήτηση ύπαρξης τυχόν εγκληματικών οργανώσεων στον χώρο αυτό. Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X