Λούτον: Θετικά τα νέα για τον Λόκιερ - Ανέκτησε τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο νοσοκομείο

Λούτον: Θετικά τα νέα για τον Λόκιερ - Ανέκτησε τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο νοσοκομείο
Photo Credits: INTIME

Όπως γνωστοποίησε και η Λούτον, ο Λόκιερ που κατέρρευσε στο ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι στο νοσοκομείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προσευχές του ποδοσφαιρικού κόσμου φαίνεται πως εισακούστηκαν. Ολόκληρη η Premier League «πάγωσε», όταν ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Λούτον. Οι εξελίξεις αναφορικά με την υγεία του πάντως είναι θετικές.

Η Λούτον με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τα αγγλικά δημοσιεύματα και γνωστοποίησε πως ο αρχηγός της ανέκτησε τις αισθήσεις τους και βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς τού συνέβη. Θυμίζουμε άλλωστε ότι είναι η δεύτερη φορά που «σβήνει» σε αγώνα μέσα σε λίγους μήνες.

«Όλοι ελπίζουμε και προσευχόμαστε για τον αρχηγό μας Τομ Λόκιερ, ο οποίος ευτυχώς ανταποκρίνεται και έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό το στάδιο, αλλά ευχαριστούμε την Μπόρνμουθ και το ιατρικό επιτελείο και των δύο ομάδων για την άμεση ανταπόκρισή τους, η οποία ήταν απολύτως εκπληκτική», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι Χάτερς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X