Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάικος

Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάικος
Photo Credits: INTIME

Ο Θανάσης Στάικος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Superleague μετά την ήττα με 4-2 από την Κηφισιά με την έναρξη του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας προπονητής, Θανάσης Στάικος ήταν ιδιαίτερα αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του καθώς είπε χαρακτηριστικά: «…θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι…» και στη συνέχεια αναφέρθηκε ξανά σε αυτό λέγοντας: «… όταν μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην τελευταία θέση, οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τον προπονητή», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον.

Πιο αναλυτικά τόνισε στην «Cosmote TV»: «Είναι πολύ άσχημη η ήττα που είχαμε, γιατί μας αφήνει στην τελευταία θέση στην βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια μας είναι τελικοί και αυτά που δώσαμε, αλλά και αυτά που έχουμε στη συνέχεια και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Όταν μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ είναι στην τελευταία θέση, βαραίνουν κυρίως τον προπονητή»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X