Πειρατές του Ονείρου: «Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει...»

Πειρατές του Ονείρου: «Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει...»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου στο νέο τους blog υποκλείνονται στον Κώστα Νεστορίδη, ενώ αναφέρονται και στον αποκλεισμό από την Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου τελούν Φόρο Τιμής στο θρυλικό Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 93 ετών, ενώ αναφέρονται και σε άλλα θέματα όμως ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά:

✓ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ!!! «Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει, να λέει πως η μπάλα εκεί θα καρφωθεί»!!! Έφυγε ο Έλληνας Πελέ, ο βιρτουόζος της μπάλας και ποδοσφαιρικό ίνδαλμα γενιών και γενιών φιλάθλων. Η θλίψη ανείπωτη μα και η περηφάνεια παρούσα. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως είχε την τιμή να τον έχει στις τάξεις της και ο ίδιος την τιμή να υπηρετήσει το διαχρονικό μεγαλείο της. Οι πύλες της αθανασίας ανοίγουν για να υποδεχθούν τον εμβληματικό ΑΕΚτζή μιας ολόκληρης εποχής. Τον αποχαιρετούμε με μια βαθιά υπόκλιση εμπρός στην τεράστια προσωπικότητά του. Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Κώστα Νεστορίδη!

✓ ΕΥΡΩΠΗ : ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. Αποχωρούμε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ανάμικτα συναισθήματα. Δώσαμε δύσκολες μάχες απέναντι σε μεγάλα ονόματα σε όμιλους φωτιά και σταθήκαμε με αξιοπρέπεια. Στη διάρκεια της συμμετοχής μας σημειώσαμε επιτυχή μα και ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα, αν είχαμε και λίγη τύχη, μα ιδίως αν είχαμε αποφύγει κάποια σημαντικά λάθη εκ μέρους μας. Βέβαια, σε αρκετά παιχνίδια είχαμε να αντιμετωπίσουμε και εχθρικές έως και σφαγιαστικές διαιτησίες. Όπως και να ‘χει, έκλεισε για φέτος ένας κύκλος. Διαπιστώνουμε αδυναμίες, κάνουμε αυτοκριτική και προχωράμε στο μακρύ δρόμο της αναγέννησης. Το μέλλον ανήκει στην Α.Ε.Κ που χτίζουμε με συνέπεια και συνέχεια…

✓ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ενισχυμένη την Ομάδα στα σημεία που αυτή πονάει. Σίγουρα διαθέτουμε ρόστερ υψηλού επιπέδου, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, όμως ας μην ξεχνάμε ποτέ πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Με τις κατάλληλες προσθήκες η Α.Ε.Κ θα αναβαθμιστεί ακόμη πιο πολύ και θα έχει ακόμη περισσότερες προϋποθέσεις για να κατακτήσει τους άμεσους μεγάλους στόχους της, δηλαδή Πρωτάθλημα ΚΑΙ Κύπελλο!!

✓ ΜΟΝΟ ΣΤΟ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!  Με την οριζόντια απόφαση των “κεκλεισμένων θυρών” επί δίμηνο, ουσιαστικά “βάζουν στο γύψο” ολόκληρο το Πρωτάθλημα και όλες τις ομάδες για χάρη των αιώνια κακομαθημένων. Αντί να τιμωρηθούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οι ένοχοι, εκείνοι δηλαδή που επανειλημμένα δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα και επέφεραν το χάος, τιμωρούνται όλοι ανεξαιρέτως!!! Έτσι αντί να εκτίσει ποινή ο φταίχτης, εκτίουμε όλοι μαζί! Για… συμπαράσταση φαίνεται!!! Η Πολιτεία πήρε τη χατζάρα και θερίζει δικαίους και αδίκους. Προφανώς για να μην θίξει μονόπλευρα το χαϊδεμένο της. Ρε μόνο στο “Ελλαδιστάν” αυτά! Μόνο!!!

✓ ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ – ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!!! Γνωστή “συνταγή” για όσους θέλουν να σκεπάσουν ένα πρόβλημα αντί για να βοηθήσουν στην επίλυσή του. Αυτή τη μέθοδο εφαρμόζουν όχι μόνο για το Πρωτάθλημα αλλά και για τους Συνδέσμους των Φιλάθλων. Τσουβάλιασμα και ισοπέδωση των πάντων. Μάλλον τούς συμφέρει, γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο κατορθώνουν να καταστείλουν και να φιμώσουν και ότι ποιοτικό υπάρχει σε αυτό το χώρο. Άλλωστε κάποιοι συγκεκριμένοι “στρατοί των αφεντικών” δεν χρειάζεται να ανησυχούν, διότι ούτως ή άλλως θα έχουν, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τη συνήθη υψηλή προστασία. Οι υπόλοιποι, οι ανεξάρτητοι και καθαροί, τι θα γίνουν όμως;;; Θα πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο;;; Τι νομίζετε κύριοι, ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ή δεν έχει κριτήριο να ξεχωρίζει;;; Σας επιστρέφουμε το κουτόχορτο που επιχειρείτε να μας ταΐσετε.

✓ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ. Καλό θα ήταν εκεί χάμω, προς λιμάνι μεριά, ν’ ανοίγουν και κάνα βιβλίο και όχι μόνο τα άπαντα του μίκυ μάους. Όχι τίποτε άλλο μα για να διδάσκονται και λίγο. Αν πάλι δεν θέλουν, κακό του κεφαλιού τους, δεν θα χολοσκάσουμε κιόλας. Πάντως ο Μπρεχτ είχε πει: “Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε τρεις πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις.” Με… το καλό λοιπόν!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Δήλωσε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη (για την απόφαση αποφυλάκισης 30 Κροατών): «Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι με την εξέλιξη των γεγονότων. Η μητέρα μου έχει τρελαθεί με αυτά που βλέπει και ακούει. Δεν περιμέναμε καθόλου αυτή την εξέλιξη. Ότι η ελληνική δικαιοσύνη προσπαθεί να μας πείσει πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες; Πού συσπειρώθηκαν και ήρθαν στην Ελλάδα να δείρουν και να σκοτώσουν κόσμο;»! Η οικογένεια της Α.Ε.Κ δεν θα δεχθεί καμία συγκάλυψη, το αίμα του Μιχάλη ζητά δικαίωση!

✓ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΞΙΑ!!! Το Παλάτι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, κερδίζει τον θαυμασμό εντός και εκτός Ελλάδας. Λάμπει και αντανακλά αφενός την Αίγλη της Α.Ε.Κ ενώ αφετέρου συμβολίζει και την αναγεννητική δύναμη της αλύγιστης Προσφυγιάς που από το μηδέν κατορθώνει και πάλι να επαναδημιουργεί και να επανακατακτά τους στόχους της! Το Γήπεδο αυτό είναι ΚΑΙ Συμβολισμός μα ΚΑΙ το Πυρηνικό Όπλο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Γη Αα

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X