ΑΕΚ: Μόνο για το τρίποντο (18:00) κόντρα στον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού

Εικόνες από το ΑΣΠ Θέτις - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 18:00 τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού με μοναδικό στόχο την «καθαρή» νίκη που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στις 18:00 τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα η «Ένωση» θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να πάρει το τρίποντο που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και με καθαρό «τρίποντο» η ΑΕΚ την φτάνει στην βαθμολογία. Οι αθλήτριες του «Δικεφάλου» δούλεψαν πολύ αυτές τις ημέρες με στόχο να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερες στο σημερινό παιχνίδι και να αφήσουν οριστικά πίσω τα δύο αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, υπό δύσκολες συνθήκες. Είμαστε, όμως, έτοιμοι. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να νικήσουμε τη Θήρα».

Για την σημασία της σημερινής αναμέτρησης μίλησε και η αθλήτρια της ΑΕΚ, Κατερίνα Γιώτα στο aek.gr. Συγκεκριμένα τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται τη νίκη και θα πρέπει να μπουν αποφασισμένες και συγκεντρωμένες για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο αυτή την στιγμή ομάδα του πρωταθλήματος. Και αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένες και έτοιμες για να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και αύριο οφείλουμε να αντιδράσουμε και να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι μακρύς, εμείς δουλεύουμε καθημερινά και έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, αλλά και στην ομάδα, πως θα επιτύχουμε στο τέλος τους στόχους μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X