Λίνγκαρντ: Είχε ρίξει άκυρο σε τετραετές των Νιουκάστλ και Φούλαμ πριν πάει στην Νοτιγχαμ

Λίνγκαρντ: Είχε ρίξει άκυρο σε τετραετές των Νιουκάστλ και Φούλαμ πριν πάει στην Νοτιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Ο Τζέσι Λινγκαρντ απέρριψε προσφορές από την Φούλαμ και την Νιουκάστλ πριν υπογράψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ φέρεται πως είχε απορρίψει προτάσεις από την Νιουκάστλ και την Φούλαμ πριν υπογράψει με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Άγγλος επιθετικός, στα 31 του, βλέπει την καριέρα του να είναι σε… ελεύθερη πτώση. Η επιλογή να πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν του βγήκε από την οποία και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2022-2023.

Εκτοτε είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς οι δοκιμές σε Γουέστ Χαμ και Αλ Ετιφάκ δεν έφεραν κάποιο συμβόλαιο.

Ωστόσο, πριν πάει στη Νότιγχαμ θα μπορούσε να είχε άλλη πορεία ή έστω ένα εξασφαλισμένο μέλλον, καθώς σύμφωνα με το Athletic απέρριψε τετραετές συμβόλαιο από Φούλαμ και Νιούκαστλ, όταν είχε αποφασίσει να μην επιστρέψει στη Γουέστ Χαμ, στην οποία είχε πάει δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 16 ματς. Με τη Νότιγχαμ τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και δεν βοήθησε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού σε 20 ματς είχε 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο ίδιος, σήμερα, δηλώνει έτοιμος και γεμάτος όρεξη να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο και φαίνεται να ελπίζει σε μια μετακίνηση στο MLS – μόνο που το εν λόγω πρωτάθλημα ξεκινά τον Φλεβάρη κι έτσι θα πρέπει να περιμένει παραπάνω για να μπει και πάλι στα γήπεδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X