ΑΕΚ: Η αλήθεια του τραυματισμού του Πινέδα και ο απαρηγόρητος Μουκουντί

ΑΕΚ: Η αλήθεια του τραυματισμού του Πινέδα και ο απαρηγόρητος Μουκουντί
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα χτύπησε σοβαρά στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας και δεν κατάφερε να βρεθεί στο Άμστερνταμ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις πιο σημαντικές απουσίες της ΑΕΚ στο Αμστερνταμ χθες βράδυ, ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικάνος μεεσοεπιθετικός οριακά δεν κατάφερε τελικά να ταξιδέψει για την Ολλανδία (είχε βγει μάλιστα εισιτήριο στο όνομα του), παρότι το πάλεψε πολύ και ήταν ανοιχτό να ταξιδέψει μετά την αποστολή και μόνος του για το Άμστερνταμ. Ομως κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή αν αγωνιζόταν έστω και λίγο.

Το χτύπημα στον Πινέδα προήλθε στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας στα Σπάτα, μετά από ένα πολύ δυνατό τάκλιν του Μουκουντί στο πόδι. Έγινε ένα βαθύ σκίσιμο με πολύ αίμα (άνοιξε αρκετά…) και αμέσως έγιναν αρκετά ράμματα από το ιατρικό τιμ. Ο Πινέδα πονούσε πολύ, δεν μπορούσε καν να περπατήσει αρχικά, με τον Μουκουντί να είναι απαρηγόρητος και να κλαίει με την ομάδα να προσπαθεί να τον ηρεμήσει για το ατυχές συμβάν. Ο υψηλόσωμος Καμερουνέζος στόπερ ζητούσε συγγνώμη για ότι έγινε και επουδενί δεν στέκουν οι ανυπόστατες φήμες περί πειθαρχικού παραπτώματος.

Οσον αφορά τον Πινέδα, αύριο θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για να φανεί αν μπορεί να μπει στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Αγρίνιο, για το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X