Μπρινιόλι: «Προτεραιότητά μου ο Παναθηναϊκός, σωστό το μέτρο της κυβέρνησης»

«Η Περούτζια θέλει τον Μπρινιόλι»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρινιόλι μίλησε για το μέλλον του αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato» παραχώρησε την Παρασκευή (15-12-23) ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μιλώντας για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, αλλά και την απόφαση της κυβέρνησης να «κλείσει» τα γήπεδα της Super League για το επόμενο δίμηνο.

Ο 32χρονος γκολκίπερ των «πράσινων» χαρακτήρισε σκληρό, αλλά σωστό το μέτρο της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ, αναφερόμενος στο θέμα του συμβολαίου του, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η απολυτη προτεραιότητά του και πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε:

-Για τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης:

«Είναι ένα δραστικό μέτρο, που προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά μπορώ να το καταλάβω. Μετά από επεισόδια που συνέβησαν σε έναν αγώνα βόλεϊ, η Αστυνομία αρνήθηκε να επιτελέσει το καθήκον της. Οι αστυνομικοί δεν ένιωθαν ασφαλείς. Αναμφίβολα στο ποδόσφαιρο προκαλεί ζημιά. Αλλά από ανθρώπινης άποψης, θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί συνέβαιναν και συμβαίνουν επεισόδια, που δυστυχώς διαταράσσουν την κανονικότητα των ανθρώπων.

Το κράτος προσπαθεί να καταστείλει το πρόβλημα με αυστηρές μεθόδους, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Πριν δύο μήνες ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Ολυμπιακό και ένας θεατής έριξε μία κροτίδα και ο συμπαίκτης μου, Χουάνκαρ, κατέληξε στο νοσοκομείο. Πιο πρόσφατα, στη διάρκεια του Βόλος – Ολυμπιακός, οπαδοί εισέβαλλαν στο τερέν και ο διαιτητής απειλήθηκε. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η αγωνιστική δεν πραγματοποιήθηκε επειδή οι διαιτητές απείχαν, γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς».

-Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα:

«Το πρόσημο της παρουσίας μου είναι θετικό. Είναι μία εμπειρία που με έχει βοηθήσει να αναπτύξω την κουλτούρα μου και, αν μπορούσα να γυρίσω στο παρελθόν, θα έπαιρνα αυτή την απόφαση νωρίτερα. Συχνά έχουμε την εντύπωση πως στην Ιταλία όλα είναι τέλεια και πως, για να πετύχουμε τους στόχους μας, έχουμε μόνο έναν τρόπο.

Η επιλογή της μεταγραφής στο εξωτερικό, παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη, εφόσον επιλέξεις μια σωστή ομάδα. Εγώ έπαιξα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κέρδισα το Κύπελλο Ελλάδας, είμαστε στην πρώτη θέση και διεκδικούμε τίτλους. Εάν έμενα στην Ιταλία, θα είχα αρνηθεί στον εαυτό μου αυτές τις διακρίσεις. Για να παίξεις στο Europa League πρέπει να γίνεις πολύ καλύτερος, είναι μία πιο ανταγωνιστική διοργάνωση».

-Για το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό:

«Απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα, είναι μία όμορφη πόλη, με κουλτούρα και με υπέροχο παραθαλάσσιο μέτωπο. Η προτεραιότητα μου είναι ο Παναθηναϊκός, θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι με τη φανέλα του. Προς το παρόν, συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις, η 30η Ιουνίου του 2024 απέχει πολύ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X