Άρση Βαρών: Ο Λαμπρίδης σημείωσε τρία πανελλήνια ρεκόρ

Άρση Βαρών: Ο Λαμπρίδης σημείωσε τρία πανελλήνια ρεκόρ

Ρεκόρ στην Άρση Βαρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και υψηλές επιδόσεις, άρχισε σήμερα στο Λιτόχωρο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών.

Το κλειστό γυμναστήριο του Λιτοχώρου ήταν κατάμεστο από φίλους του αθλήματος, οι οποίοι είδαν από την αρχή της διοργάνωσης πανελλήνια ρεκόρ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης, ο οποίος στην κατηγορία των 67κ. σημείωσε τρία νέα ρεκόρ και έδειξε ότι είναι το μέλλον της ελληνικής άρσης βαρών.

Στο αρασέ με τη δεύτερη προσπάθεια ο Λαμπρίδης σήκωσε 114κ. κι έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων. Το προηγούμενο ήταν στα 113κ. και ήταν το Πανελλήνιο στάνταρ.  Στο επολέ ζετέ ο πλέον ταλαντούχος Ελληνας πρωταθλητής σήκωσε με τη δεύτερη προσπάθεια 137κ. κι έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στο ζετέ και στο σύνολο με 251κ.. Το προηγούμενο ήταν το Πανελλήνιο στάνταρ με 135κ. Ο Λαμπρίδης στην τρίτη προσπάθεια σήκωσε 142κ. και βελτίωσε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς και στο σύνολο με 256κ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X