Κεδέρης: «Νίκη με Ολυμπιακό για το γόητρο και το πλεονέκτημα έδρας»

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο εξτρέμ της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΟΧΕ σχολίασε πως θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου αλλά και για το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζουμε σε ένα μεγάλο και όμορφο γήπεδο που θα αναδείξει το άθλημα μας. Οι δύο ομάδες είναι απολύτως έτοιμες. Πιστεύω να κερδίσει ο καλύτερος. Αυτό το ματς δεν σημαίνει πολλά για την έκβαση του πρωταθλήματος, υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο.
Θέλουμε όμως μία νίκη και για το γόητρο μετά το χαμένο Σούπερ Καπ και αν καταφέρουμε να πάρουμε μία καλή διαφορά για το πλεονέκτημα της έδρας.  Πάντα τα μεταξύ μας παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον, είναι πλέον φανερό ότι οι διαφορές μας είναι μικρές και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στις ειδικές καταστάσεις και στους τερματοφύλακες.
Πιστεύω το πλεονέκτημα μας σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι το EHF European League, η εμπειρία και τα τρεξίματα που αποκτήσαμε από αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός στερείτε από παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, κάτι που μπορεί να αποκτήσει στη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X