Δεν μπορείς να έχεις κανένα παράπονο από αυτή την πορεία...

Δεν μπορείς να έχεις κανένα παράπονο από αυτή την πορεία...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τη συνέχεια της ΑΕΚ και το νέο νταμπλ που έχει μπροστά της...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καθένας μπορεί και έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα από τη σκοπιά που θέλει και να κρίνει αναλόγως. Για μένα δεν αλλάζει κάτι από τα όσα έγραφα σε όλη τη διάρκεια αυτής της παρουσίας στον όμιλο του Europa League. Τη νοοτροπία που έχει εμφυσήσει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ και που τη βλέπουμε να αποτυπώνεται, ανεξαρτήτως αντιπάλου και γηπέδου, σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσωπικά δεν θα την αντάλλαζα, ακόμα και με μια ηρωική πρόκριση… φουστανέλας.

Το ότι «η ΑΕΚ παίζει παντού για τη νίκη» δεν είναι είναι ένα μότο, για να έχουμε να λέμε, αλλά μια πραγματικότητα που αποτυπώνεται στην αγωνιστική της ταυτότητα, ακόμα κόντρα και σε πολύ μεγάλα κλαμπ, όπως αυτά που αντιμετώπισε στον όμιλό της.

Ναι, πικράθηκα όπως όλοι, γιατί η ομάδα άξιζε πραγματικά να προκριθεί βάσει της εικόνας και της συνολικής της προσπάθειας. Αλλά, αφενός δεν μπορώ να έχω παράπονο και αφετέρου δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της, από τη στιγμή που διέπεται από τη σωστή νοοτροπία.

Το έργο ήταν ούτως ή άλλως, πολύ δύσκολο χθες. Προέκυψαν και οι νέες απουσίες και έγινε ακόμα δυσκολότερο. Είπαμε, είναι μια ομάδα η ΑΕΚ, που έχει μάθει να τις ξεπερνά, αλλά με τον Άγιαξ έπαιζε στο Άμστερνταμ, χωρίς Πινέδα, χωρίς Αραούχο, χωρίς Πόνσε, χωρίς Γκατσίνοβιτς.

Το θέμα άλλωστε ήταν να έχει προκριθεί η «Ένωση» όταν μπορούσε. Κι εκεί που το άξιζε πραγματικά. Όταν μπορούσε και έπρεπε να νικήσει τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη μεγάλη ευκαιρία του Γιόνσον. Όταν μπορούσε και άξιζε να νικήσει την Μπράιτον, μετρώντας πολλές κλασικές ευκαιρίες. Δεν έγινε.

Και χθες, έφτασε στο σημείο να πρέπει να κυνηγήσει ένα θαύμα, όπου για να είχε τύχη, θα έπρεπε να μην κάνει λάθη. Και έκανε αρκετά. Και κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις, που ήθελαν την ΑΕΚ τέταρτη σε αυτόν τον όμιλο του… θανάτου, στον πιο δύσκολο όμιλο βασικά που θα μπορούσε να τύχει η ομάδα του Αλμέιδα στο Europa League.

Αξίζει ένα συνολικό «μπράβο» στην ΑΕΚ για τη φετινή της προσπάθεια στην Ευρώπη. Θα τα αναλύσουμε και τις επόμενες μέρες. Το μυαλό πλέον πρέπει από σήμερα κιόλας να εστιάσει 100% στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Στο νταμπλ, που ανήκει στην ΑΕΚ, και που θα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να συνεχίσει να είναι δικό της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X