Άγιαξ - ΑΕΚ: Το παρελθόν του Πόουσον με τα τρία πέναλτι στο Άγιαξ - ΠΑΟΚ (VIDEO)

Άγιαξ - ΑΕΚ: Το παρελθόν του Πόουσον με τα τρία πέναλτι στο Άγιαξ - ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κρεγκ Πόουσον θα διευθύνει το ματς της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρεγκ Πόουσον θα διευθύνει το ματς της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ και το όνομά του ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις στους Έλληνες ειδικά σε ματς που χαρακτηρίζονται… τελικοί.

Και αναφερόμαστε, βέβαια, στο παρελθόν του με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Άγγλος ρέφερι είχε προκαλέσει τη δικαιολογημένη οργή των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος διαιτητής είχε προκαλέσει την οργή των ασπρόμαυρων μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αίαντα για τον 3ο προκριματικό του Champions League τη σεζόν 2019-20, όταν είχε αποφασίσει να δώσει τρία πέναλτι στους Ολλανδούς, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της Ελληνικής ομάδας.

Έκτοτε ο Πόουσον έχει έρθει στην Ελλάδα για να σφυρίξει παιχνίδια της Super League, όπως το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, ενώ φέτος είχε βρεθεί και στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X