Πρόταση από ομάδα της Super League σε Κουρμπέλη!

Πρόταση από ομάδα της Super League σε Κουρμπέλη!
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι Τούρκοι για το μέλλον του Κουρμπέλη και τα περί πρότασης από ομάδα της Super league

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από την Τραμπζονσπόρ τονίζοντας πως έχει δεχθεί πρόταση από σύλλογο της Super League!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, το τελευταίο διάστημα βγήκε από τη «ναφθαλίνη», με τον Αμπντουλάχ Αβτσί να τον επαναφέρει στα πλάνα του, έστω ως αλλαγή.

Ο πρώην αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού έχει καταγράψει συνολικά μόλις πέντε συμμετοχές που μεταφράζονται σε 283 αγωνιστικά λεπτά.

Το μέλλον του στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας καθίσταται αβέβαιο με τους Τούρκους να εκτιμούν πως το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο.

Η Καϊσερίσπορ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Κουρμπέλη, όμως όπως τονίζεται ο 30χρονος άσος έχει δεχθεί πρόταση από σύλλογο της Super League προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Κουρμπέλης βρίσκεται παραμένει στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ και σε κάθε περίπτωση θα επιθυμούσε να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία του ενόψει των πλέι-οφ για τα τελικά του Euro 2024.

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X