Παντελίδης για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ: «Μετά το Μπράιτον αυτή η ομάδα είναι ικανή για όλα»

Παντελίδης για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ: «Μετά το Μπράιτον αυτή η ομάδα είναι ικανή για όλα»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για το πως περιμένει τον ευρωπαϊκό τελικό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα Πέμπτη (14/12, 22:00) στο Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League με φόντο ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Conference League.

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τον τελικό ουσιαστικά της Ένωσης τονίζοντας ότι η ομάδα μετά το Μπράιτον είναι ικανή για όλα. Τέλος μίλησε για τον Λιβάι Γκαρσία και τις διαφορές που φέρνει στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δεδομένο πως έχει δύσκολο έργο, όμως, μετά το Μπράιτον αυτή η ομάδα είναι ικανή για όλα. Ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ βασίζεται στην ένταση, ο ρυθμός της είναι γρήγορος και αυτή είναι η βάση του παιχνιδιού της. Περιμένω ένα ανοικτό ματς και από τις δυο ομάδες.

Η κατάσταση με τους τραυματισμούς φέτος είναι δύσκολη, σε σχέση με την περσινή σεζόν η ΑΕΚ έχει κάνει μικρότερη προετοιμασία και έχει λιγότερο χρόνο να δουλέψει, ενώ τα παιχνίδια είναι περισσότερα, σχεδόν τα διπλάσια, κάτι που ελλοχεύει τραυματισμούς. Ο Λιβάι Γκαρσία εκτός του ότι βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι, πιέζει πάρα πολύ σε φάση άμυνας και βοηθάει έτσι όπως κινείται στο γήπεδο να κλέβουν την μπάλα και οι παίκτες στη μεσαία γραμμή. Λείπει φέτος από την ομάδα του και όποτε αγωνίζεται δείχνει πόσο πολύ τη βοηθάει».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X