Απίστευτο: Θα πληρώνουν τον λογαριασμό του νερού οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αν θέλουν να κάνουν ντους μετά τα ματς!

Απίστευτο: Θα πληρώνουν τον λογαριασμό του νερού οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αν θέλουν να κάνουν ντους μετά τα ματς!
Photo Credits: INTIME

Θα πληρώνουν τον λογαριασμό του νερού οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αν θέλουν να κάνουν ντους μετά τα ματς, διότι αποδείχθηκαν αρκετά σπάταλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά σπάταλοι φέρονται να είναι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στα ντους μετά τα παιχνίδια τους στο «Μονζουίκ», τώρα που στο «Καμπ Νου» γίνονται εργασίες. Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι του γηπέδου ενημέρωσαν ότι η κατανάλωση νερού είναι υπέρογκη και τα χρήματα πολλά, για να πληρώσουν τον λογαριασμό του νερού, αρνούμενοι να συνεχίσουν να τα πληρώνουν αυτοί.

Έτσι κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα» είτε να σταματήσουν να κάνουν ντους μετά τα παιχνίδια τους και να κάνουν στα σπίτια τους, είτε -πολύ απλά- να αρχίσουν να πληρώνουν αυτοί τους λογαριασμούς.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις μάλιστα, καθώς σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης, ο υπεύθυνος της Καταλανικής ηγεσίας εξήγησε ότι έχει ζητηθεί από την Μπαρτσελόνα να πει στους παίκτες της να σταματήσουν να είναι τόσο σπάταλοι, αλλά και να αρχίσουν να πληρώνουν αυτοί τον λογαριασμό.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X