Το αντίο του ΣΦ ΑΕΚ Νέας Σινώπης Πρέβεζας στον Κώστα Νεστορίδη

Το αντίο του ΣΦ ΑΕΚ Νέας Σινώπης Πρέβεζας στον Κώστα Νεστορίδη
Photo Credits: INTIME

Το δικό του αντίο είπε με ανακοίνωση του ο ΣΦ ΑΕΚ Νέας Σινώπης Πρέβεζας στον τεράστιο Κώστα Νεστορίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δικά τους αντίο με ανακοίνωση είπαν τα μέλη του ΣΦ της ΑΕΚ Νέας Σινώπης Πρέβεζας στον τεράστιο Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος όπως έγραψαν πάντα θα συμβολίζει τον κατατρεγμενο πρόσφυγα που πάλεψε κάθε αντιξοότητα και έφτασε στην κορυφή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΦ ΑΕΚ ΝΕΑΣ ΣΙΝΩΠΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Σινώπης Πρέβεζας Χρήστος Τερζόγλου και οι εκατοντάδες Ενωσίτες της ποντιακής περιοχής μας αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση τον πιο σπουδαίο αθλητή που ανέδειξε η ΑΕΚ στην 100χρονη ιστορία της.
Θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή μας που καταφέραμε να μετονομάσουμε το δημοτικό γήπεδο της περιοχής σε  «Κώστας Νεστορίδης» τον Ιούλιο 2017 προσφέροντας το σεβασμό μας στην κορυφαία αυτή φυσιογνωμία που αντιμετωπίζεται με θαυμασμό από όλο το φίλαθλο κόσμο.
Ο αγαπημένος Νέστορας θα συμβολίζει πάντοτε τον κατατρεγμένο πρόσφυγα που πάλεψε με κάθε αντιξοότητα και έφτασε στην κορυφή.Τα πρώτα βήματα μετά την Καταστροφή του 1922 για λίγο καιρό η οικογένειά του τα έκανε στη Νέα Σινώπη.
Εμπνέοντας εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους με το ήθος,την αφοσίωση και το εκπληκτικό παιχνίδι του θα είναι υπόδειγμα για ένα αθλητικό επίπεδο που έχει ανάγκη η Ελλάδα.
Καλό παράδεισο να έχει.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X