Απάντησε στον Ολυμπιακό η κυβέρνηση: «Η δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού δικαιολογεί απολύτως την απόφαση για κεκλεισμένων»

Απάντησε στον Ολυμπιακό η κυβέρνηση: «Η δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού δικαιολογεί απολύτως την απόφαση για κεκλεισμένων»
Photo Credits: INTIME

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (13/12) προς την κυβέρνηση, ήρθε η απάντηση των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού.

Μέσα από την ανακοίνωση αυτή, γίνεται ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση και η αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Μπάτσκα Τόμπολα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η απάντηση του Υπουργείου:

«Είναι στην κυριαρχική κρίση της ελληνικής Πολιτείας να αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όταν αυτοί μάλιστα αξιολογούνται ως υψηλής επικινδυνότητας. Τα όσα προηγήθηκαν – ειδικά με τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών, για την οποία έχει υπάρξει ομολογία – δικαιολογούν εν προκειμένω απολύτως το μέτρο αυτό»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X