Κοτσάτος: «Αυτή είναι η ΑΕΚ που θέλουμε, τίτλους μόνο μέσα στα γήπεδα»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatosΟ Κωνσταντίνος Κοτσάτος είναι μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου οι δύο άνθρωποι που έσωσαν από την διάλυση το περασμένο καλοκαίρι το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Απέναντι στα υπέρογκα χρέη που είχε το τμήμα, έβαλαν την αγάπη τους για την ΑΕΚ και… νίκησαν. Κάνοντας μια μεγάλη επένδυση κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή την Ένωση, αλλά και να «χτίσουν» ένα πανίσχυρο ρόστερ που θα πρωταγωνιστούσε. Και το έκανε με το… καλημέρα.

Η αποψινή μεγάλη πρόκριση της «ΑΕΚ της Καρδιάς» στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ με μια αντρίκεια εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό μέσα στην Αλεξανδρούπολη, ήταν το μεγάλο δώρο για αυτούς.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη σελίδα της «Μάνας ΑΕΚ» στο Facebook τονίζοντας «Αυτή είναι η πραγματική ΑΕΚ που θέλουμε και ονειρευόμαστε όλοι οι οπαδοί της. Με ψυχή και ομοιογένεια, με περηφάνια και πάνω από όλα να κερδίζει όλους τους τίτλους μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X