ΟΦΗ: Αύριο στο Ηράκλειο ο νέος τεχνικός, Πέπε Μελ

ΟΦΗ: Αύριο στο Ηράκλειο ο νέος τεχνικός, Πέπε Μελ
Photo Credits: INTIME

Αύριο θα δει την νέα του ομάδα ο Πέπε Μελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέπε Μελ διαδέχτηκε τον Λιθουανό Βάλντας Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. O 60χρονος Ισπανός τεχνικός θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο αύριο, Πέμπτη (14-12-23), για να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου. H διάρκεια του συμβολαίου με την ομάδα της Κρήτης ήταν το μοναδικό «αγκάθι» κατά τις διαπραγματεύσεις, καθώς η διοίκηση του ΟΦΗ ήθελε να τον «δέσει» με διετές συμβόλαιο, αλλά εκείνος επέμενε να υπογράψει έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Ισπανός τεχνικός, Πέπε Μελ, θα δουλέψει εκτός της πατρίδας του, Ισπανίας. Η πρώτη φορά ήταν όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ το 2014.

Συγκεκριμένα, ο Πέπε Μελ, έχει εργαστεί σε Κοσλάδα, Μέριδα, Ρεάλ Μούρθια, Τενερίφη, Χετάφε, Αλαβές, Πόλι Εχίδο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέτις, Γουέστ Μπρομ, Λα Κορούνια, Λας Πάλμας, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα, από την οποία έφυγε στις 25 Ιανουαρίου 2023.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X