Βαλκάνης: «Καλή δουλειά στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα, έδωσε ταυτότητα στην ομάδα»

Βαλκάνης: «Καλή δουλειά στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα, έδωσε ταυτότητα στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο άμεσος συνεργάτης του Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ, Μιχάλης Βαλκάνης μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (14/12) με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει την Πέμπτη (14/12) αγώνα ευρωπαϊκής επιβίωσης στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την πολυτέλεια να προκριθούν και με τον βαθμό της ισοπαλίας σε αντίθεση με τον Άγιαξ που χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο Conference League.

Την στιγμή που η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έδωσε παιχνίδι στη Super League, λόγω της απεργίας των διαιτητών, ο Άγιαξ των Φαν’τ Σχιπ και Βαλκάνη βελτίωσε ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του συγκομιδή του στην Eredivisie σημειώνοντας τέταρτη νίκη στη σειρά, αυτή τη φορά απέναντι στην Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο «Αίαντας» επανέρχεται στην κανονικότητα καταλαμβάνοντας πλέον την πέμπτη θέση της βαθμολογίας και ο επόμενος στόχος του είναι να υπερκεράσει το εμπόδιο της «Ένωσης».

Ο ασίσταντ του Τζον Φαν’τ Σχιπ, Μιχάλης Βαλκάνης μίλησε στο SDNA για την προσεχή αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάνοντας ειδική μνεία στον Ματίας Αλμέιδα και το έργο που έχει επιδείξει στους «κιτρινόμαυρους».

«Η Αλμέιδα έχει κάνει καλή δουλειά στην ΑΕΚ. Όχι μόνο κατέκτησε τον τίτλο, αλλά έδωσε και ταυτότητα στην ΑΕΚ. Διαθέτουν μια καλή ομάδα, μια δυνατή ομάδα με βάθος. Η ΑΕΚ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα.

Πιέζουνσωστά, με σκοπό να δυσκολέψουν τις ομάδες με μπάλα στην κατοχή τους. Έχουν προσωπικότητες με ποιότητα που μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Τολμώ να πω, πως έχουν διανύσει πολύ δρόμο στη διαδικασία οικοδόμησής τους από τότε που προσελήφθη ο Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ».

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά και πρώην συνεργάτης του Φαν’τ Σχιπ στην εθνική Ελλάδας, μίλησε και για τους στόχους που έχει θέσει ο Άγιαξ, ο οποίος πλέον έχει αφήσει πίσω του την αγωνιστική κρίση.

«Για τον Άγιαξ κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Υπάρχει μια προσδοκία να αγωνίζεται η ομάδα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και να κερδίζει παίζοντας με την ταυτότητα που διαθέτει ως ομάδα.
Και για τις δύο ομάδες μια νίκη σημαίνει πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη, μέσω του Conference League. Τούτη είναι μια ευκαιρία για διάκριση.

Για εμάς υπήρξε σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις, αλλά και τα αποτελέσματά μας. Το να διατηρήσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη θα δείξει και την ‘αναζωπύρωση’ που υπάρχει στην ομάδα. Έχουμε μια μακρά σεζόν μπροστά μας με πολλά ματς. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας από παιχνίδι σε παιχνίδι για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτό που ξεκινήσαμε».

ΠΗΓΗ: SDNA.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X