Φαν'τ Σιπ: «Ελπίζω Μπρόμπεϊ και Μπερχβάιν να είναι έτοιμοι με την ΑΕΚ - Σημαντικό να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Φαν'τ Σιπ: «Ελπίζω Μπρόμπεϊ και Μπερχβάιν να είναι έτοιμοι με την ΑΕΚ - Σημαντικό να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ αναφέρθηκε στα προβλήματα του Άγιαξ ενόψει του ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει την Πέμπτη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή της πορεία καθώς αντιμετωπίζει στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς παικτών.

Ο προπονητής των Ολλανδών και πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στους Μπρόμπεϊ και Μπερχβάιν, τονίζοντας πως ελπίζει να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ.

«Για τον Μπρόμπεϊ θα το δούμε. Είχαμε δύο ημέρες ξεκούρασης. Ο Μπερχβάιν είναι ακόμα ερωτηματικό για την σημερινή προπόνηση αλλά περιμένω να είναι παρών την Πέμπτη. Εάν αυτό δεν μπορεί να συμβεί για ενενήντα λεπτά, ελπίζουμε να είναι εκεί για να ξεκινήσει ή να έρθει από τον πάγκο», τόνισε ο Φαν’τ Σιπ με τα ολλανδικά ΜΜΕ να μεταφέρουν την αμφιβολία που υπάρχει και για τους δύο εν όψει ΑΕΚ.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για τον Άγιαξ αλλά και για την ανάπτυξη των παικτών μας να προκριθούμε. Πρέπει να πάμε για τη νίκη», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X