Τσέλσι: Ο Τζέιμς εκτός δράσης για τρεις μήνες

Τσέλσι: Ο Τζέιμς εκτός δράσης για τρεις μήνες
Photo Credits: INTIME

Ο Ρις Τζέιμς υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγλος αμυντικός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο στην ήττα με 2-0 από την Έβερτον την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (12-12-23) ο σύλλογος της Premier League, με δημοσιεύματα των MME να αναφέρουν ότι ο δεξιός μπακ μπορεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο 24χρονος Τζέιμς άντεξε μόνο 27 λεπτά στο «Γκούντισον Παρκ» και υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον αγώνα, με τα αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου, ανέφερε η Τσέλσι.

«Ο Ρις θα ξεκινήσει τώρα το πρόγραμμα αποκατάστασης του», πρόσθεσε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του. Αυτό είναι το δεύτερο πρόβλημα του οπίσθιου μηριαίου τους τελευταίους τέσσερις μήνες για τον αρχηγό της Τσέλσι, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μόλις στα τέλη Οκτωβρίου, αφού τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 13 Αυγούστου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X