Κάνει πίσω ο Μποροβήλος και ο Αστέρας Τρίπολης - «Δεν συμμετέχουμε στη διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη»

Κάνει πίσω ο Μποροβήλος και ο Αστέρας Τρίπολης - «Δεν συμμετέχουμε στη διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Αστέρας Τρίπολης υποστήριξε πως το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι ο επικεφαλής της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ της Super League με θέμα την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία και πως το πρόβλημα αυτή την στιγμή δεν είναι ο πρόεδρος της Super League αλλά το θέμα της βίας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο.

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπιση του ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X