Λαύριο: Απέκτησε τον Βασίλη Μουράτο - Ανταλλαγή Παπαδάκη - Γόντικα

Λαύριο: Απέκτησε τον Βασίλη Μουράτο - Ανταλλαγή Παπαδάκη - Γόντικα
Photo Credits: INTIME

Σε δύο κινήσεις ενίσχυσης προχώρησε το Λαύριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Λαύριο, προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Μουράτου, ενώ αντάλλαξε τον Παπαδάκη με τον Γόντικα.

Οι Λαυριώτες, λοιπόν, μετά την κίνηση με τον Φλάτεν θα προχωρήσουν σε άλλες δύο κινήσεις. Η πρώτη αφορά τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Μουράτος άλλωστε είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα της Λαυρεωτικής, έχοντας περάσει εκεί μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και σύντομα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της. Ο 26χρονος μετράει σε 10 αγώνες 6.2 πόντους σε σχεδόν 28 λεπτά.

«Ανταλλαγή» μεταξύ Κολοσσού και Λαυρίου
Η δεύτερη κίνηση έχει περισσότερο τον χαρακτήρα… ανταλλαγής. Αν και βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις οι Κωστής Γόντικας και Κώστας Παπαδάκης θα κάνουν αντίθετα δρομολόγια. Ο δεύτερος θα μετακομίσει στη Ρόδο και τον Κολοσσό, όπου και είχε αγωνιστεί παλαιότερα με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο σέντερ των Ροδιτών θα παίξει για λογαριασμό του Λαυρίου.

Ο Παπαδάκης δεν κατάφερε προς το παρόν στο Λαύριο να φέρει τα επιθετικά του διαπιστευτήρια στο παρκέ, μετρώντας 3.7 πόντους σε 15 λεπτά και ψάχνει ένα γνώριμο περιβάλλον για το restart. Την ώρα που ο Γόντικας, ο οποίος θα ανηφορίσει για την Αθήνα, αγωνιζόταν για 11,5 λεπτά στον Κολοσσό, έχοντας επίσης χαμηλή συγκομιδή 3.1 πόντων ανά αγώνα.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X