Ματσάρι: «Είναι απαραίτητο να προκριθούμε»

Ματσάρι: «Είναι απαραίτητο να προκριθούμε»
Photo Credits: INTIME

O Βάλτερ Ματσάρι σε δηλώσεις του τόνισε πόσο σημαντικό είναι για την Νάπολι να συνεχίσει στους «16» του UEFA Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόλυτη προσοχή του στην Μπράγκα έχει στρέψει ο Βάλτερ Ματσάρι, σε ένα ματς που θα κρίνει την συνέχεια της Νάπολι στο UEFA Champions League.

«Είναι απαραίτητο να προκριθούμε, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια μου, δείξαμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να βρούμε την ισορροπία που είχε η ομάδα πέρυσι.

Αύριο περιμένω περισσότερη σταθερότητα, κατά τη γνώμη μου παίξαμε πολύ καλά με τη Γιουβέντους στο πρώτο ημίχρονο και με την Ίντερ, αλλά αύριο με ενδιαφέρει να προκριθούμε, δείχνοντας ότι είμαστε και πάλι συμπαγείς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, πρέπει να σκεφτόμαστε να παραχωρήσουμε ελάχιστο χώρο στους αντιπάλους μας, αυτό θα μας ωφελήσει στην πορεία του πρωταθλήματος.

Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ενδεχομένως να μην δεχθούμε γκολ, και αυτό θα με ευχαριστούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», ήταν τα λόγια του Ματσάρι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X